Knjižnica instituta informacijskih znanosti

SPREJMI IZZIV, USTVARI PRIHODNOST

Pridruži se ekipi, ki ustvarja COBISS – enega največjih knjižničnih informacijskih sistemov!

Potrebujemo te pri uresničevanju atraktivnih, tehnološko zahtevnih domačih in mednarodnih projektov. Ponujamo zanimivo delo v varnem in spodbudnem delovnem okolju z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Delo poteka z uporabo najsodobnejše IKT opreme v urejenem, sodobnem in sproščenem okolju. Poleg bogatih poklicnih izzivov omogočamo tudi dodatno izpopolnjevanje in izobraževanje ter karierni razvoj.

Naši sodelavci se udeležujejo mednarodnih konferenc, družabnih srečanj in strokovnih ekskurzij. Vsako poletje organiziramo računalniške delavnice za otroke zaposlenih, kjer naši najmlajši poleg osnov dela z računalnikom spoznajo tudi nove prijatelje. Poskrbimo tudi za športne aktivnosti, vsak teden je organizirana skupinska telovadba. Na voljo je možnost prehrane v naši restavraciji IZUM. Da bo ponudba popolna, naj omenimo še drseč delovni čas, parkirno hišo in čudovit pogled na Piramido.

Če imaš univerzitetno izobrazbo, osnovno znanje angleškega jezika, znanje programskega jezika java ter poznaš spletne tehnologije (HTML, JavaScript, CSS) in platformo JavaEE, si več kot dobrodošel med nami.
Če pa zraven navedenega lahko ponudiš še izkušnje na področju načrtovanja in implementacije programskih rešitev ter poznavanje dela z relacijskimi bazami podatkov in mobilnimi aplikacijami, si na pravem naslovu.
Seveda pa nihče ne zna vsega, zato boš dobrodošel med nami, če poznaš vsaj nekaj od navedenega.

emp1

Izkoristi svoj potencial, pridruži se nam!

Za podrobnejše informacije o trenutno aktualnih objavah za prosta delovna mesta ali informacijah o študentskem delu, nam piši na zaposlitve@izum.si.